Image Map

3 jan. 2012

China Glaze - Adore

Adore tycker jag är ett intressant lack samtidigt som jag finner det lite tråkigt. Låter det märkligt? Det är inte så märkligt faktiskt. 

Intressant för att både färgen färgen och finishen är lite tvetydig. Färgen är inte blå, inte turkos, inte grön och inte teal utan en blandning av de fyra. 
Finishen är inte ren metallic och inte rent frost utan även här en blandning. Den har metallicens egenskaper vad det gäller täckförmåga, ett lager räcker. Frostens egenskaper för den lämnar penselspår efter sig.

Tråkigt blir det just för ovan nämnda anledningar, det går inte att kategorisera lacket. China Glaze själva sätter den under metallic så jag får väl göra det samma, vem är jag att gå emot dem?;)







Nu tycker jag att lacket är vackert oavsett vad det är för färg eller finish på det.   Ger ett lugnt och harmoniskt intryck men inget lack jag skulle bära mer än någon dag. Var lite begistrad av det samma kväll som jag lackade på det men dagen efter var jag redan trött på det och tyckte det hände för lite. Blev snabbt mättad av det, kanske en bra grundstomme för någon form av nailart istället?



Inköpsställe: Nailsupplies.us
Kollektion: Romantique våren 2009

/Lela


2 kommentarer:

  1. Står i valet och kvalet om jag ska beställa den här... de tar ju slut så småningom och då kanske jag kommer ångra mig om jag inte passade på... hmmm

    SvaraRadera
  2. Cactus: Ja jag vet inte vad jag ska råda dig till. Ett fint lack men inget måste. Men å andra sidan är det få lack i samlingen som är "måsten" så ta du och klicka hem det;)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)