Image Map

1 jan. 2012

Nyår

Det var väl ingen som missade att det var nyårsafton igår?
Vi höll på att missa det, inte för vi inte hade koll i kalendern utan för att William var lite dassig under dagen. Var ju bjudna på 3-rätters middag hos vänner så vi velade länge och väl om hur vi skulle göra. Till slut bestämde vi oss i samråd med värdarna att vi kommer så länge han inte blir sämre. Kvällen var planerad att bli lugn, deras 2 barn var ju givetvis hemma och han kunde likväl vara där och vara dassig som att vara hemma och vara dassig. 


I bilen på väg dit så hände något, han slumrade ett ögonblick och när han vaknade till igen var han inte längre dassig utan i ganska dåligt skick:( Satt bara i knät på någon av oss, ville inte äta eller dricka utan bara sova. Blev bara varmare och varmare och glansigare och glansigare i ögonen. Han slumrade till och från i vagnen, vaknade och piggnade till lagom till 12-slaget. Så han fick vara med oss vuxna och titta på fyrverkierna och skåla;)


Därefter packade vi snabbt in oss i bilen och åkte hem med honom. Varit en orolig natt med mycket vaket för William och framför allt Tomas, jag var tydligen trött för jag har knappt vaknat alls under natten. Framåt morgonen lugnade han ner sig och kom till ro och bestämde sig för att sova till strax efter 12 vilket även vi gjorde, snacka om sovmorgon;)
Idag är han nästintill återställd, lite trött och sliten och utan aptit men full med bus. Denna gång skulle jag gissa på att det var en tand som ställde till det. 


Hur var då nyår bortsett från detta? Mycket trevlig skulle jag vilja säga. En 3-rätters middag som fick nästan full pott i poäng, svamptoast till förrätt, inbakad oxfilé med potatiskaka och rödvinssås till huvudrätt och avslutningsvis vit chokladmousse till dessert. 
Efter all god mat spelade vi en omgång Lika par leka bäst, fick lära mig att jag ser på mitt och Tomas förhållande som kärleksfullt medans Tomas ser det som slentrianmässigt;) Där ser man hur olika man kan tycka om saker och ting, hihi.


Tack för en jättetrevlig kväll trots omständigheter, och extra tack för att vi fick komma trots hängig son. 


God fortsättning på 2012!


/Lela

1 kommentar:

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)