Image Map

25 jan. 2012

Topp 5 Nicki Minaj

Två och en halv dag hann jag komma tillbaka till jobbet innan det var dags att gå hem. Ringde från förskolan vid halv ett idag och talade om jag hade en febrig liten gosse att hämta:( Efter lite mys i soffan framför TV:n ligger han nu i sängen med en flaska välling för att försöka sova en liten stund. 
Se om det blir mer jobb för min skull denna veckan helt enkelt. 


Dags att göra en sammanställning av Nicki Minaj kollektionen. En spännande, rolig  och lite galen kollektion. Lika spretig som den kan kännas lika mycket hör alla lacken ihop på något sätt.


Plats fem var lätt att placera, resten var ruskigt svårt. Hade nog velat ha resterande fyra på en delad första plats egentligen;)


5.
O.P.I - Pink Friday

4.
O.P.I - Save Me

3.
O.P.I - Metallic 4 Life

2. 
O.P.I - Fly!

1.
O.P.I - Did It On 'Em
Förvånade nog mig själv lite genom att placera krämisarna högre upp än glittret när jag tvingade mig själv att placera ut dem. 
Men glittret i Save Me var lite för galet och Metallic 4 Life tröttade ut mig efter redan ett dygn, Fly! och Did It On 'Em däremot är inga färger man tröttnar på. Framförallt inte så här ett par månader innan våren kommer.


Vilken blev er favorit och skapade ha-begär?


/Lela

2 kommentarer:

  1. Jag hade listat dem i precis samma ordning :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan det möjligen vara så att vi har ungefär samma smak vad det gäller nagellack?;) Trevligt att läsa från dig föresten!:)

      Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)