Image Map

13 jan. 2012

Milani - HD

Holofredag och det är strålande sol (men bitande kallt) ute:) Så idag tog jag lite bilder utomhus också, som en jämförelse till hur bilderna under min artificiella sol, lysröret. 

Lacket som pryder klorna idag är HD från Milani. Är knappast den första (eller sista) att visa upp det så jag nöjer mig med att säga att det är ett silverfärgat holografiskt lack. 


Utomhus
Inomhus
utomhus
 
utomhus

                     
Ute i solen så glittrar det i så intensivt att det nästan sticker i ögonen, tyvärr försvinner effekten lite via kameran. 
Gillar detta lacket skarpt:)! Inte lika stark holografisk effekt som ChG - OMG men å andra sidan är Milani mer lättillgängligt och betydligt billigare. Suktat efter OMG på Ebay ett par gånger nu, kanske kommer den som födelsedagspresent? (hint, hint till karln;)) 


Köpte på mig hela Milanis 3D kollektion med sista beställning, ser med glädje fram emot att testa de andra:)


Inomhus

Inomhus


Utomhus

Utomhus
  Nu blev det mycket bilder men lacket förtjänar att få visa upp sig ordentligt i solglansen:)


Inköpsställe: Beautyjoint.com
Kollektion: Milani 3D collection

/Lela

8 kommentarer:

 1. Finfint! Milani är verkligen inte dumma!

  SvaraRadera
 2. Jättefint, det här trillade precis hem i min brevlåda, så det ser jag fram emot att testa framöver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) Hoppas du gillar det lika mycket som jag gör!

   Radera
 3. Jättefina bilder på ett jättefint lack! OMG har en helt annan typ av holo så det är svårt att jämföra dem på ett likvärdigt sätt tycker jag, men jag är ju extremt nördig när det kommer till nagellack. Istället för att betala massor för OMG på eBay kan du väl försöka swappa till dig det eller köpa det på en blog sale? Jag tycker priserna är orimliga för det på eBay och skulle inte själv betala det, trots att jag är en holo-hora ända in till benet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:)
   Nej de spelar inte i samma liga, HD är snyggt och OMG är galet snyggt;)Priserna är helt galna på nätet, hittade en som sålde hela kollektionen (förvisso bara inom UK) och h*n ville ha strax över 2000 SEK. Det är galet mycket pengar, tom för snygga nagellack.
   Ja, jag får nog börja hålla koll på blog sales istället, förslag på någon som har stor ruljans?

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)