Image Map

19 jan. 2012

O.P.I - Did It On 'Em

Vilken skillnad! Mycket tuffare och mer edgy än Pink Friday. Did It On 'Em slår en i ögonen istället för att vara fesig och mjäkig. Får mig att fundera lite på varför Pink Friday är med i kollektionen överhuvudtaget, den passar inte riktigt in. De andra lacken är så mycket tuffare än PF. Får mig att fundera lite på vem den här Nick Minaj är egentligen...

Did It On 'Em är cremelack precis som de övriga tre "vanliga" lacken i kollektionen. Limegrönt med mycket gult i, det gula gör att den inte sticker ut lika mycket. Lite snällare och mjukare. 
Jag gillar detta, man blir pigg och glad av att ha det på naglarna. 


Tre lager med samma formula och egenskaper som PF. Ingenting att klaga på. (Nej jag är inte att beteckna som ytligt bekant med penseln ännu)
Även om jag skrev att det är ganska mycket gult i innan så är det inte riktigt så här gult i verkligheten. Med de gamla inställningarna på kameran så fick den spel på alla turkosa nyanser och med de nya inställningarna så är det limegrönt som ligger i farozonen. Att man aldrig kan få vara nöjd och glad...Här stämmer färgen bäst med verkligheten.


Vem är då denna Nicki Minaj? Tydligen en amerikansk R&B artist med lätt galna kläder och rosa hår. Lyssnade på ett par av hennes låtar på youtube men kan ärligt säga att jag aldrig hört dem innan. Men av hennes kläd-/färgval att döma så förstår jag faktiskt helt plötsligt varför PF är med i kollektionen. 


Inköpsställe: Beautyzone2007, E-bay
Kollektion: Nicki Minaj 2012

/Lela

10 kommentarer:

 1. Fräsigt är rätta ordet här. Detta åker upp på önskelistan med en gång.

  På P3 spelas Nicki Minaj flitigt och även om det egentligen inte är min genre så kan jag inte låta bli att gilla hennes attityd i rösten. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fräsigt är det onekligen, troligen inte ett lack som passar alla. Att det passar dig hade jag inga tvivel om:)

   Aha, det förklarar kanske en del varför jag inte hört det. Är en inbiten Rix FM lyssnare;)

   Radera
 2. Även om inte denna gröna är riktigt jag så håller jag med dig, hur ros jag än är så är det här mycket fräsigare!

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Ha ha, ja en inte helt mogen banan det har du helt rätt i:)

   Radera
 4. vilken cool färg! Hörde Nicki Minaj låt super bass mycket på radio i sommar och tyckte att den var lite konstig så jag kände mig tvungen att kolla in videon.... Hehe... Även om musiken inte är i min smak så gör hon ju väldigt roliga videosar ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är den cool:)
   De videorna jag kollade in igår innehöll mestadels stora vältränade mörkhyade män med tajta jeans, väldigt makeade tjejer med lite väl stora behag i förhållande till midjemått och en hel rad tokiga peruker;) Lite Lady GaGa stuk över smink och peruker. Undrar hur en kollektion från henne hade sett ut, Lady GaGa alltså?

   Radera
 5. Å härlig färg! Kanske måste skaffa det lacket!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)