Image Map

29 jan. 2012

NailArt Sunday

Jag hade ju en tanke inför dagen att hotta upp Kleancolor - Holo Blue men det visade sig inte bli något vidare. Eller rättare sagt, designen blev bra men den var ohyggligt svår att fota... Så jag fick ge upp den idén och sätta på mig tankemössan istället.


Hur blir det om man gör en water marble med matta lack? Det var vad jag fick för tanke i min tänkarmössa. Blev så intresserad av att se resultatet så jag var tvungen att genast förverkliga den. Dök ner i Helmer och plockade fram lack från Depends höstkollektion 2011 som innehöll en hel del matta godingar. 


Ovanifrån: Art Liner Gold, #258, #255 och #262
Resultatet blev bättre än förväntat även om jag fortfarande inte fått exakt kläm på hur man replikerar snygga mönster.
Fuskade lite, hade inget underklädeslack utan bara baslack. Därav ser det lite transparent ut både på korten och i verkligheten. 
Färgkombinationen fullständigt älskar jag, hade färgerna bara blivit lite starkare hade det varit en riktig fullträff!:) Tomas å andra sidan tyckte den var lite väl mörk.
Som accent för att ytterligare lyfta hela designen adderade jag tre guldprickar med hjälp av Depend Art Liner - Gold på varje nagel.


Snart är min tummnagel utväxt så jag slipper fortsätta
bygga den.:) 


En stor nackdel här är att man inte kan försegla det med ett topplack så manikyren blir extremt ömtålig eftersom det är så tunnt med lack på naglen. Om man vill kan man ju lägga ett lager topplack och sedan ett lager mattecoat men det känns på något vis lite onödigt när grunden faktiskt redan är matt från början.  


Jag blev oväntat nöjd med denna marble, en färgkombination som kommer användas fler gånger!:)


Fler som hakat på NailArt Sunday är:   


Lacklycka som visar en härlig regnbågszebra
Jenny som även hon visar en marble
Brilliantnail med Love is in the air


/Lela

6 kommentarer:

 1. Jättesnygg marble tycker jag, även jag gjorde en idag, men min blev inte alls så lyckad som din, så den är redan väck, fast det ligger ju en bild dagen till ära på bloggen :)
  Syns vi på jobbet imorgon? kramar Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, blev själv nöjd med den:)Japp vi syntes idag och vem vet kanske imorn oxå;)

   Radera
 2. Vad tjusigt det blev! Jag är såklart också med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack, ja visst blev den:) Och nu är du såklart oxå med i länklistan, bättre sent än alltid. Skyller på förvirring med att börja jobba igen;)

   Radera
 3. Nämen vad häftigt det blev med de matta lacken! Rolig idé :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)