Image Map

15 jan. 2012

Gradient i rosa/lila

Nu var det längesedan det postades ett inlägg med lite riktig nailart, ska försöka göra bot på det nu. Börjar klia lite i fingrarna, kreativiteten vill flöda. Synd att tiden flödar på i högre tempo bara för jag hinner inte riktigt med och det lär inte bli mer av den varan nu när jag snart återgår till jobb igen. Men jag har en idé om hur jag ska kunna få fart på det igen, mer om det längre ner;)

Som lite mjukstart efter ett långt uppehåll så började jag med en gradient. Basen är  ChG - 108 Degrees, en utmärkt färg att grunda en gradient på. Sen är det i olika etapper svampat på ChG - Senorita Bonita, Klenacolor - Winter Wonderland och Kleancolor - Holo Crome. Måste faktiskt säga att jag blev väldigt nöjd själv med hur det blev. Tycker framför allt att övergångarna blev bra. Har en benägenhet att aldrig kunna sluta i tid utan överarbeta så det i slutänden bara blir kladdigt men lyckades nog hejda mig i tid här.

Eller vad tycker ni?

Så tillbaka till min lilla idé. Skimmerskuggan har ju dragit igång holofredag som mer eller mindre blivit en folkrörelse. En väldigt uppskattad sådan:) 
Någon folkrörelse tror jag knappast att jag kommer kunna skapa men om det skulle vilja hänga på en eller två personer hade jag varit glad:)

Vad är då min idé? Jo, söndagar är ju den dagen i veckan då man oftast har mest tid över och det är skönt att slänga sig i soffan framåt kvällen utan några måsten. Vad passar då bättre än att fixa naglarna riktigt snyggt inför måndagens återtåg till vardagen? Så nailartsunday är alltså mitt förslag. 

Villkoren är enkla, allt som är mer än ett lack på naglarna räknas som nailart. Så allt ifrån en snygg layering, gradienter, dekaler, foil till handmålade konstverk är tillåtet. 

Vad säger ni, är ni med mig? Låt kreativiteten flöda:)

/Lela13 kommentarer:

 1. Väldigt snygg manikyr!
  Jag kan absolut haka på, så fort jag har naglar att måla på igen :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) Vad kul, jag ser framemot det. Du har mycket kreativitet att låta flöda, det vet jag:)

   Radera
 2. Jag hakar definitivt på, tycker att det är en strålande ide!. Riktigt snygg gradient förresten. HAn inte med igår men till på söndag är jag med, ska redan nu fundera på idéer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, ser framemot ditt bidrag:) Tack!

   Radera
 3. Svar
  1. Vad kul, verkar som det kan bli ett par stycken:)

   Radera
 4. Det är väldigt sällan jag får till någon nailart men jag kan nog hänga på nån gång :) har faktiskt tänkt prova konad i alla fall, haha! senast i världen? vem? jag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Närvaro är inget obligatoriskt. Man är välkommen när man har tid helt enkelt:) Konad ja, jag provade och glömde bort det. Kanske dags att ta fram det igen, vi kan öva tillsammans;)

   Radera
 5. Det låter superkul och som en sann nailart älskare hakar jag på såklart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh vad spännande:) Du är så grymt duktig på nailart så det ska bli jättekul att se!

   Radera
 6. Mitt första inlägg i nailartsunday publicerat, mycket simpelt idag med dekaler inspirationen infann sig inte v:(, http://beautybyjenny.wordpress.com/?p=668&preview=true

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)