Image Map

20 jan. 2012

O.P.I - Save Me

Idag är det holofredag (underbara Skimmerskugans påhitt) och jag tänkte kombinera det med att fortsätta visa upp lack från Nicki Minaj kollektionen. För Save Me är ett hololack på det vis att det är holografiskt strängglitter i det. 
Ni får ha lite överseende med bilderna, det är lite lätt galet detta lacket och inte speciellt enkelt att fotografera. 


Klar bas med smått silvrigt glitter och uppepå det en hel dröse med holografiskt strängglitter. För min del hade gärna basen fått vara lite mer mättad med silverglitter, känns lite tunnt och svårt att få det täckande ordentligt. Har fyra lager på bilderna och det skiner fortfarande igenom ganska ordentligt på sina ställen. Intrycket är ett galet virr-varr. Har nog aldrig stött på ett så ostrukturerat lack som detta tidigare. Föreställ er resterna från en ordentlig nyårsfest och omvandla det till nagellack, det är vad jag får för känsla av Save Me. Jag gillar det ändå, kanske just för att det är så galet.


Inte helt enkelt att få det snyggt på nageln, strängglittret har en tendens att fastna där man först satte penseln. Svårt att få det jämnt fördelat, kräver lite arbete. Kräver även sin beskärda del av överlack, fyra lager har jag och det är inte ens i närheten av att vara slätt. 


Vad jag verkligen inte gillar med detta lacket är att det STICKS! Hur sjutton sticks ett nagellack kanske en del undrar och jo det ska jag tala om. Strängglittret slutar inte existera bara för att nageln slutar, hänger små bitar utanför. Och de små bitarna sticks utav bara f*n!! Försökt klippa/fila bort dem men de viker sig och gömmer sig för stunden. Envisa små rackare;)
Här känns det som en klockren matchning i kollektionen av de bilder/videor jag har sett att döma. Lite galet så där.


Inköpsställe: Beautyzone2007
Kollektion: Nicki Minaj


/Lela

1 kommentar:

  1. Men vad coolt! Jag var lite fundersam till tråd-glittret, men det ser ju himla häftigt ut! Denna måste jag nog skaffa mig :D

    SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)