Image Map

1 jan. 2012

Isadora haul

Mellandags rean är ingen välbesökt händelse av mig i år, väljer att vara hemma och umgås med familjen istället för att ränna på stan och handla för mer än vad jag har råd med egentligen. Men ett litet besök i Kalmar blev det, huvudmålet var IKEA och en spis till William men mer om det i ett annat inlägg. 


Bredvid IKEA ligger Modehuset, en galleri med alla de vanliga klädes- och skobutikerna. Besöket på KICKS blev det som gav mest, skulle bara in en snabbis och kika i REA-lådorna och titta vad jag hittade!:)


Isadora - Hunter Green, Spellbound Black,
Glitzy Amethyst och Jaded.

Knappast några smaskiga nyheter men det hindrar inte lacken från att vara användbara och fina iallafall. Dock var det inte någon av dessa fyra som fick mig att le så där som om man nykär och fnittra okontrollerat. Nej det var en alldeles speciell flaska som fick mig att bli sådan.

Isadora - Turquoise

Ni som läst Lackresan vet att jag efterlyste just detta lack. Om det var någon som hade det som dammsammlare så var jag villig att rädda det från dess öde;) Titta så fint det löste sig på egen hand!:) En ensam flaska låg där och trängdes med tråkiga persikolack och obestämbara guldnyanser. Snabbt som attans var jag där med mina långa fingrar och la beslag på den. Här skulle det minsann inte hinna komma någon annan före mig inte!

Vid jämförelse när jag kom hem så vet i katten om det är exakt samma lack, utseendet på flaskan har ändrats och innehållsförteckningen ser inte riktigt likadan ut. På den gamla flaskan står det massa förkortningar och på den nya utskrivet så jag har svårt att jämföra till fullo. 
Tycker möjligen att den nya flaskan ser aningens blåare ut, ska testa att swatcha upp det för att kunna jämföra på riktigt. 
Namnet och numret är däremot detsamma.Tänk att en flaska nagellack kan få hela kroppen att spritta och smilbanden dra sig upp mot öronen, ibland krävs det verkligen inte mer än så:)


/Lela

5 kommentarer:

 1. Oh, jag var på Modehuset förra veckan och gjorde också Isadora kap. Spellbound Black och Glitzy Amethyst föll även mig i smaken men jag hittade också Sheer Amethyst (ska vara holo) och ett mörklila i samma kollektion som Spellbound, men jag har tappat namnet nu :)

  SvaraRadera
 2. Ja de hade ju tre lådor fulla med alla möjliga IsaDora så det var lätt att missa nåt med sambo och son stampandes utanför;)

  SvaraRadera
 3. Precis just det med nr 114 fick jag i julklapp. Har inte hunnit testa än, men det ser väldigt fint ut.

  SvaraRadera
 4. Hksj71: Tror nog inte du kommer bli besviken på det lacket. Gör sig allra bäst till sommaren men är snyggt året runt:)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)