Image Map

7 feb. 2013

Det bär emot...

men det känns överväldigande när man loggar in på Bloglovin och ser siffran 163 olästa inlägg. På tre dagar! Jag är ledsen mina vänner men jag valde att trycka markera som läst på alltihopa. Känns som om man sviker men jag orkar verkligen inte läsa ikapp.... Alldeles för trött för det. 

/Lela 

18 kommentarer:

 1. Så gör jag med. Ifs inte på Bloglovin men ändå. Det blir bara stressande med så mycket

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland blir det lite överväldigande när man varit borta ett par dagar. Egentligen vill jag ju inte göra så för jag är intresserad och vill läsa allas inlägg hela tiden.

   Radera
 2. Vet hur det känns, man kan omöjligen läsa alla inlägg från alla bloggar man följer varje dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej ibland tittar jag bara på första bilden på bloglovin. Ser det inte så spännande ut så hoppar jag faktiskt över det, det är min urvalsprocess.

   Radera
 3. Om det känns som stress så låter man bli. Det ska vara roligt, annars kan det kvitta. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men lite så. Fast jag vill inte att det ska kännas stressande för det är ju kul att läsa alla andra bloggar...

   Radera
 4. När jag loggade in på bloglovin idag stod det att jag hade 396 st olästa blogginlägg... Alltså, det orkar man bara inte! Jag förstår att du markerade dem som lästa för det gjorde jag precis också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej då känner man att det är lite väl mycket, det går ju att komma ikapp men då är det något annat som får stryka på foten. Det blir ju en fråga om prioritering då.
   Skönt att veta att jag inte är ensam.

   Radera
 5. Jag ligger nästan alltid på över 300 olästa inlägg. Jag har helt gett upp tanken på att någonsin komma ikapp och förlikat mig med att jag är rätt kass på att läsa bloggar. Ah well, man kan inte vara perfekt!

  Så det är helt ok om du inte läser alla mina inlägg! Jag har full förståelse för det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack det var snällt att du förlåter mig för det. Saken är ju den att jag vill läsa alla, känns som man missar så mycket annars men tiden räcker inte alltid till.

   Radera
 6. Hade själv över 200 nu idag :/ Scrollar igenom de svenska bloggarna för att se så jag inte missar nått, men resten går bara inte, tyvärr

  SvaraRadera
  Svar
  1. Återigen handlar det ju om en prioritering:/

   Radera
 7. Jag lyckas heller inte läsa igenom allt som jag skulle vilja, jag har också över 100 olästa inlägg nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar som om det är samma problem för oss allihopa....

   Radera
 8. Äsch så kan det vara ibland! Ibland hinner man tyvärr inte alla. Jag brukar om jag har mycket att göra plocka ut de som jag absolut inte vill missa. :)

  SvaraRadera
 9. Helt omöjligt att ha tiden att läsa alla inlägg. Om det inte är så att man är sjuk sängliggande ;)

  P.S Är med i Nailart Sunday

  SvaraRadera
 10. Jag brukar scrolla förbi och markera ointressanta inlägg som lästa, sedan läser jag när jag har tid.. Gör det lite allt som oftast (markerar nya inlägg som lästa alltså) så blir det inte så överväldigande. Men visst har jag också "fuskat" och klickat bort alla några gånger.. Det är ju sånt som händer, och precis som du säger till andra så är det ju bara en prioriteringsfråga. Man ska ju inte sitta och läsa bloggar för att man "måste" utan för att man vill, orkar, hinner och har lust till det!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)