Image Map

12 feb. 2013

KIKO - 331 Violet

Vilken dröm!!! Har inte testat KIKO tidigare, enbart läst om dem och sett avundsjuka kommentarer hos de som faktiskt lagt vantarna på dem. Och nu förstår jag varför KIKO är ett eftertraktat märke.


Flyter på som en dröm. Två lager ger fullständig perfektion på  naglarna. Jämnt, glansigt och snyggt. 
Den ljuslila färgen är kanske ingen favorit men när resultatet blir så här utan ansträngning är det svårt att inte älska det. Ser framför mig att detta kommer kunna bli användbart för nailart framöver. En snygg, mjuk, glittrig gradient kanske. Vad tror ni om det?Inköpsställe: KIKO-butik i Barcelona

/Lela

17 kommentarer:

 1. Ja, visst håller Kiko toppenkvalitet, särskilt med tanke på att de är så billiga. Vore hur roligt som helst om de öppnade i Sverige någon gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med tanke på alla de flaskorna som fanns i KIKO-butiken är det väldigt synd att de inte finns att få tag på i Sverige:(

   Radera
 2. Ååååh vad avis jag är! Varför finns de inte att få tag på vettigt avstånd från sverige? Helst i sverige då. Perfekt nail art-grund som du säger också, kanske en prickig gradient i en mörkare färg på detta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Prickig gradient är också en bra tanke:)

   Radera
 3. Meeen guuud så snyggt!! Ett nytt märke för mig, det måste jag skriva upp. Älskar färgen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säljs inte i Sverige och det finns vad vi vet inga webshoppar som skickar dessa till Sverige så de är inte så vanliga hos svenska nagelbloggare. Du får ta en resa utomlands helt enkelt;)

   Radera
 4. Vilken mjuk och fin lila nyans! Det passar nog perfekt som bas för lite nailart =)

  SvaraRadera
 5. Härlig lila! Jag har ett sug efter ljuslila just nu, tidiga vårkänslor kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle det kunna vara. Spröda ljuslila tulpaner kanske?;)

   Radera
 6. Åh, jag skulle också vilja testa Kiko. De verkar ju så bra. Jag tyckte att färgen var riktigt fin, en vårig lila nyans :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte hunnit testa alla KIKO jag köpte men de jag testat är väldigt bra:)

   Radera
 7. Vilken härlig färg! Jag älskar den! Härligt syrenlila och vårig som bara den! Hade gärna klickat hem det här lacket, det låter ju fantastiskt bra!

  SvaraRadera
 8. Vilken underbart mjuk fin lila ton!!
  Måste nog allt skrivas upp på önskelistan :)

  SvaraRadera
 9. Det såg ut att kunna vara en bas för många fagra nail arts :) Vad bra att det hade så bra kvalitet, jag har aldrig provat Kiko, men nu blir jag ju bara mer sugen på att prova det!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)