Image Map

12 feb. 2013

För er som missat

veckans tema så är det:

Converse

Ett tappert försök till att föra våren lite närmare. Tänk när det är dags att snöra på sig conversen, då är det vår!

/Lela

16 kommentarer:

 1. Tittar ut på snöeländet som trillar ner och längtar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske lite tidigt men det var ett önsketänkade från min sida;)

   Radera
 2. Åh om det vore så väl ändå!

  SvaraRadera
 3. Åh vilken synd att jag gjorde converse för några veckor sedan :(
  Jag tycker det är ett bra tema,även om jag nog inte kommer vara med den här veckan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar Converse-nail art så för min del får du gärna visa det igen:)

   Radera
 4. Åh, jag som inte äger ett par converse, (Inte sköna alls) tycker jag, förstår inte riktigt heller vad som är så speciellt med dem =P men tur e vi alla olika =D
  Men man får väl se om man kan göra något annat med koppling kanske =) Tänkar hatten är på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så länge du kan motivera din tolkning är jag väldigt givmild:)

   Njae, det kanske inte är de skönaste skorna om man ska ut och gå i ett par timmar. Men så där värst obekväma tycker inte jag att de är:)

   Radera
 5. Hahaha, jag tycker Converse är gräsliga på alla sätt ^^ Jag ser det som ett ypperligt tillfälle att hoppa över nailart söndag och försöka bygga upp mitt sinande arkiv till helgen istället ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaså?
   Converse på vintern tycker jag ser väldigt galet ut (om det inte är vinterfodrade, finns ju såna också). Men på våren sommaren tycker jag det ser fräscht och snyggt ut, förutsatt att de är rena och hela. Själv är jag väldigt kär i mina rosa och sambon detsamma i sina röda;)

   Radera
 6. Converse-skor-nail-art har jag sett en del av. Men jag har funderat om man kan få till något långsökt denna gång, typ inte sko/logotyp men nu kanske jag är överambitiös. Eller så får det bli klassiker för jag har aldrig gjort dem förut. :) Klurigt tema ändå, go for the obvious eller inte. :)
  Skorna i sig tycker jag inte om, jag tycker det får alla att få 2-3strl större fötter och det är ju inte hett i min värld. Å andra sidan så kan det se coolt ut på vissa om de har en sån stil. Jag var en gång riktigt nära att norpa ett par converseklackeskor men gick bet. Låter kanske inte snyggt men oj så fin de var.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha.. norpa=köpa, inte som i sno på riktigt. :)

   Radera
  2. Jag vet precis vilka du menar:) De är snygga även om klackarna är i högsta laget för min del, blir så väldigt lång då eftersom jag inte är speciellt kort i mig själv.

   Radera
 7. Jag är inte heller något conversefan, men jag ska se vad jag kan hitta på - om jag hinner...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inget frälst fan på något sätt. Men jag gillar dem, dock inte alla modeller. Den tunnare dammodellen som finns gillar jag inte alls tex.

   Radera
 8. Hmmm.. Det här känns rent spontant som ett mycket mer begränsande tema än vanligt, men det är klart att man måste kunna göra en mer långsökt tolkning av det här än vad man först kommer på. Får se om jag orkar/hinner göra något idag, för sen är det skidresa med mannen som gäller!

  (Dock väldigt nöjd, eftersom jag var helt övertygad om att det skulle bli någon form av Alla-Hjärtans-Dag tema vilket hade känts alldeles för förutsägbart..=))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är absolut ett mer låst tema än vanligt. Finns en liten baktanke med det också, vill kolla av hur många som är intresserade av även de lite snävare teman.

   Hade alla hjärtans dag varit på söndag hade jag nog haft svårt att låta bli men nu blir det ju några dagar efter och då känns det mest fånigt;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)