Image Map

17 feb. 2012

Bokmal

Vår lilla pojk har förvandlats till en liten bokmal under de senaste veckorna och ingen är gladare än hans mamma:) Allt som ofta kommer han med en bok i näven, drar en i byxbenet och ska sitta i knät och läsa, supermysigt!


Imorse efter frukost hittade jag honom sittandes i soffan vilt pekandes och pratandes, han satt och läste Nalle Puh-boken för sig själv:)
När pappan kom hem så skulle de minsann läsa lite bok tillsammans också, denna gången var det "Bebis ledsen".
Städat har William och jag hunnit med här hemma idag, efter lite övertalning då han först blev ledsen när dammsugaren åkte fram. Så ledsen så det rullade stora krokodiltårar längs med kinderna på honom. Efter att vi suttit på golvet tillsammans och haft ett litet samtal om att dammsugaren inte är farlig och bits så gick han motvilligt med på att mamma fick dammsuga så länge han fick vattna blommorna. Två minuter efter jag startat dammsugaren såg det ut så här:
Och ni ska inte tro att jag fick dammsugaren tillbaka, nej nej nu var det ju kul helt plötsligt;)


Eftermiddagen spenderades utomhus tillsammans med pappan som slutade jobbet tidigt, fredagen till ära. Två timmar utomhus i solen gjorde gott för oss allihop, härligt med snö och sol samtidigt!
Efter intagen pizza till middag var det bus och lek fram till läggdags. Bland annat lekte vi frisör och konstnärer:)

De som lite då och då klagar på att det är för lite bilder på William och familjen hoppas jag har fått en ordentlig dos i och med detta inlägg;)


Nu är det fredagkväll vilket innebär mys i soffan, SVT1 och nagelfix för hela slanten;)


/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)