Image Map

17 feb. 2012

Glitter Gal - Lizzard Belly

Jag hann med knappt en timmes marginal, än så länge är det fortfarande fredag:)

Vet att det florerar många Glitter Gal runt om på bloggarna nu från Nailmail's utskick men mitt kommer från Ilarowe och jag var tvungen att testa detta. 
Hellre förr än senare, förhoppningarna var stora. 


Dessvärre verkar det som om Glitter Gal - Lizzard Belly gör mig besviken och jag kan inte nog förklara hur sviken jag känner mig. 
Hade sett fram emot ett tok-holografiskt mörkt lack men verkligheten ter sig inte alls så tok-holografiskt. Varken på bilderna (som idag är under all kritik) eller i verkligheten, ja förutom i flaskan då för där slår den vackert i regnbågens alla färger. 


Mörkt grön bas med holo i, opakt på två lager och inga appliceringsproblem med lacket i sig. Formulan har jag inget att klaga på över huvudtaget, full pott. Penseln i flaskan däremot är lite skev i borsten vilket gör att man inte har full kontroll men det är ju lätt ordnat om man bara bemödar sig med att plocka fram saxen. 

Visst är det vackert men jag hade alldeles för höga förväntningar på detta lack för att jag ska kunna känna mig helt nöjd. Om jag har tur så förändras det under morgondagen då jag hoppas det kommer fram lite sol. Se om solen kan locka fram det gudomliga som syns i flaskan. Med blixt syns effekten lite mer men lacket blir svart istället för grönt vilket inte är sanningsenligt. 

Inköpsställe: Ilarowe.com
Kollektion: Glitter Gal 3D Holographic 

12 kommentarer:

 1. Ser helt underbart ut, tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får tycka det;) Jag tycker fortfarande färgen är snygg, önskar bara att holoeffekten hade varit uppskruvad till max.

   Radera
 2. Svar
  1. Jag gillar det, bara inte jättemycket;)

   Radera
 3. Kanske inte tokholo, men fin färg tycker jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej tokholon lyser med sin absoluta frånvaro:(

   Radera
 4. Jag älskar min,men smaken är ju olika. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och det är ju för väl det så det inte är exakt samma lack på alla bloggar:)

   Radera
 5. Jag blev också lite besviken på holoeffekten faktiskt. Det är ju ett jättefint lack ändå, men jag hade hoppats på lite mer regnbågar, det var lite för långt åt scatter-hållet på skalan för mig. Men men, basfärgen är ju läcker ändå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra att det inte bara är jag!;) Kan locka fram regnbågar i vissa ljus men de är så diskreta att de inte går att fånga på kort. Absolut är det ett vackert lack, inga tvivel om den saken. Bara inte riktigt som jag hade föreställt mig.

   Radera
 6. Om du inte är nöjd kan jag ta den. Det är helt ok. Faktiskt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, jag är nog inte redo att släppa taget om den riktigt ännu;) Faktum är att jag inte är speciellt redo att släppa taget om några av mina lack, seperationångesten skulle bli på tok för hög. Det kommer aldrig bli någon stor swappare av mig det är ett som är säkert.

   Men OM jag någon gång framöver inte skulle känna ett behov av att ha Lizzard Belly kvar så vet jag vem jag ska skicka den till:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)