Image Map

16 feb. 2012

Viva La Diva - #127 Pacha

Blir ett inlägg från arkivet idag då jag inte är helt kry. Hemma för VAB av William på pappret men i verligheten är det omvändt, han som tar hand om mig;) Nej riktigt så illa är det inte men jag är seg, hängig och fryser konstant så något skit är det i kroppen.  


Dags att visa upp Viva La Diva lacken från REA-fynden. Först ut är #127.


Ett sommrigt turkost skimmerlack med ganska mycket blått i. Tycker otroligt mycket om färgen, påminner om vattnet i poolerna på semesteranläggningar:) Tråkigt bara att det krävs så många lager för att få det opakt, jag har fyra lager på bilderna och vem som helst kan se att det hade behövts iallafall tre lager till. Jag orkade inte det utan gav upp istället. Övrigt har jag inget att anmärka, lätt att applicera och torkar normalt.
Just de här turkosa nyanserna är jag otroligt svag för så jag kan inte annat än älska trots oförmågan till att kunna täcka. Någonting med dessa nyanser som gör mig lycklig i hela kroppen:)
Inköpsställe: Åhléns
Kollektion: Ibiza party 2011


/Lela

6 kommentarer:

 1. Härlig färg, synd på formulan bara då...

  Att du ens vågar antyda sånt ;) FK jagar ju folk på nätet numera, snart kommer det en arg handläggare och anmäler dig för VAB-fusk >.<

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha ja jag får se om det kommer någon handläggare och plingar på dörren;) nej faktum är ju att de ringde från Williams förskola igår så vi fick hämta hem honom då han har ett återfall i sin mage. Han är lika pigg som vanligt men magen är i oordning på honom och då vill de inte ha honom där. Så det är inte så mycket till val, bara att stanna hemma med honom.

   Radera
 2. Superfint, får mig att tänka på nån paradisö med 35 graders varme och turkost vatten. ACK så ljuvligt det hade varit just nu!

  SvaraRadera
 3. Har aldrig varit längre söderut än Paris så jag kan inte påstå att jag vet hur en paradisö ser ut. Men om jag får fantisera (och det får jag ju) så är det precis så här det varit. Ja hade enkelt bytt bort regnslasket utanför fönstret mot det just nu.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)