Image Map

19 sep. 2012

Arkivinlägg?

Har en dröse med arkivinlägg som ligger och skräpar i just arkivet. Frågan är, är ni intresserade av att se dessa inlägg trots taskig fotokvalité? Min tanke är i så fall att slänga ut dessa som inlägg #2 om dagarna, mest som lite bonusmaterial. 

Skulle det vara av intresse eller ska jag förse dem till papperskorgen istället?

/Lela

10 kommentarer:

 1. Klart vi vill se dem! :)

  SvaraRadera
 2. Bra fråga! Jag ska spana på folks svar för jag har lite samma problem i omgångar :) Särskilt vid kamerabytet låg det kvar en massa foton från den gamla. Min självkritiskhet gör att jag oftast slänger inläggen men jag kanske inte borde göra det :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar som om det blev ett sammstämigt VISA så det är nog bara att köra på för din egna skull också;)
   Förstår dig precis, det är pga av självkritiken de har lega i arkivet så länge, vill inte egentligen inte publicera bilderna då jag anser att de är riktigt kassa en del av dem. Å andra sidan har man lagt ner ganska mycket tid på att lacka, fota och skriva så det är av den anledningen dumt att bara skicka dem till papperskorgen.

   Radera
 3. Det kan aldrig bli för mcycket, skulle jag vilja påstå :)

  SvaraRadera
 4. Alla: Det känns som det enhälliga beslutet var att visa dem så då kommer jag köra igång kampanjen 'arkivinlägg' från och med idag. Så det tydligt ska synas vilka som är nya (förhållandevis) och gamla kommer det gamla vara markerade med just 'arkivinlägg'.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)