Image Map

28 sep. 2012

Diskad holofredag

Hade en tanke att visa China Glaze - Luxe and Lush ovanpå Daul idag. Inte för att LL är superholografiskt men det finns lite regnbågsfärger i det. Men två lager LL och åtta totalt misslyckade kort senare gav jag upp och diskvalificerade mig själv för dagens holofredag. LL syntes nästan ingenting ovanpå Daul, ännu mindre med blixt från kameran lysande mot och fokuseringen fick fullständigt hjärnsläpp.
Nej gör om, gör rätt och kom tillbaka nästa fredag.

Däremot tänker jag bjuda på en bonusbild. Bonusbild och bonusbild, en bonus brukar ju betyda något positivt och det gör inte denna. Extrabild säger vi istället. Och så vill jag tala om hur glad jag är just nu för att jag är nagelbloggare och inte skönhetsbloggare! Kanske är ett bra försöksobjekt för skönhetsbloggare dock;)Den högt älskade sonen kom imorse medans jag fortfarande låg kvar i sängen med ett öronhänge i högsta hugg. Tyckte det var dags för mamman att gå upp och göra sig fin. Innan mamman hann upp hann sonen sätta piggen på hänget under ögat på mamman och dra till. Och det kom blod!!
Usch, kan ni tänka er något bättre sätt än så här att bli väckt på klockan tjugo över sex på morgonen?
/Lela

10 kommentarer:

 1. Usch, jag lider med dig! Men tur att du är nagelbloggare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket och ja det är en himla tur:)

   Radera
 2. Svar
  1. Kunde fått en bättre start på dagen;)

   Radera
 3. Oj då! Det där var inget vidare uppvaknande. Tur det inte var i ögat i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är ytterst tacksam för att det inte blev i ögat, usch vill inte ens tanken på hur det hade gått!

   Radera
 4. AJ!!!!! Men vilken TUR att det inte var I ögat i alla fall!....nu får Du sluta att ha vassa föremål tillgängligt för lilleman!

  /Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en väldig tur. Ehä...det låter som om jag har knivar framme typ? Hade väl kanske inte tänkt tanken att ett öronhänge kunde agera mordvapen;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)