Image Map

20 sep. 2012

Color Club - Muse-ical

Vad säger man? Grå kräm på flaska rätt och slätt. Två lager med en formula som är precis som krämlack ska vara, lite tjockare men lättflytande. Hamnar där man vill och lämnar inte mycket mer att önska om det är just ett mörkt grått krämlack man söker. 

Det är inget överlack på bilderna, lackade bara upp det för att testa. Lite strimigt upplever jag det då men jag är övertygad om att det skulle jämnat till sig med ett lager topplack. 
Gillar gråa lack och främst då kanske i krämform. Just kräm är något som sällan lockar mig annars men är det grått jag kan bli lite sugen.
Inköpsställe: transdesign.com
Kollektion: In True Fashion 2012

/Lela

4 kommentarer:

 1. Snyggt men kanske inte så spännande. Jag minns när grått var edgy... Gud, vad gammal jag känner mig helt plötsligt... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, när grått var edgy:) Tycker nog att numera vanliga färger fortfarande kan vara lite edgy faktiskt. Handlar mycket om vilket djup det är i färgen. Nej... så himskans gammal tror jag inte att du är:)

   Radera
 2. Fint lack att ha som bas i samlingen om man inte redan har ett mörkgrått krämlack! Jag gillar färgen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej har man redan tio olika krämgrå behöver man inte detta också. Men är valmöjligheten inte lika stor är detta ett bra och trevligt alternativ.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)