Image Map

26 dec. 2012

Lite hjälp

Jag tänkte att jag skulle be er läsare om lite hjälp när det kommer till stylingprodukter till håret. Nämligen så att jag fick en ny fin hårfön i sambon i julklapp, mycket uppskattat då den andra lät som en skördetröska bara man titta på den. 

Detta gjorde dock att jag är lite sugen på att uppgradera min plattång. Den har ett par år på nacken nu och skulle nog må bra av att bli utbytt. Så jag tänkte fråga er om ni har några bra och prisvärda förslag? Vet att det är många av er som är väldigt intresserade av skönhet i stort och inte bara naglar. Jag har hittat en som verkar intressant på prisjakt men tar gärna emot tips på andra som är bra. Inga förslag på några tänger på flera tusen bara, runt 700 kronor går min smärtgräns för vad en plattång får vara värd. Har du ett tips så ge det gärna till mig:)

/Lela

6 kommentarer:

 1. GHD har (enl min mening) de absolut bästa! Dessutom kan du göra lockar med den! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. GHD är suveräna men det är inte lika suveräna priser på dem;) Hittade en GHD på Mediamarkt idag och den låg på 1500:-, lite väl saftigt i min värld.

   Radera
 2. GaMa tycker jag är bäst med tanke på vad man man får för pengarna.
  En GHD kostar ca 2000 kr och en GaMa ca 400-700 kr. GaMa blir varm på bara nån minut och den har lång roterande sladd och värmeskydd. Å du kan göra lockar med den med ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har locktänger om jag skulle vilja, dessutom har jag så kort hår nu att det inte finns så mycket att locka;) Det lutar helt klart åt en GaMa, tack för infon:)

   Radera
 3. Min kompis har en GaMa och när jag fick testa den blev jag kär direkt! Riktigt bra plattång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det låter ju hur bra som helst:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)